Acts > Trapeze Duet Extase

Een krachtig en sereen duet in een ronddraaiende trapeze, waarbij de vloeiende vormen die ontstaan zullen blijven verbazen. Extase is een  coproduktie met "Hoogspanning Trapeze".

AfbeeldingA graceful yet powerful duet in a turning trapeze. Fluent movements create a dreamy display of bodyart that will leave you wondering.

AfbeeldingEin kraftvolles Duett von ruhiger schönheit in einem drehenden Trapez. Die dabei entstehenden fließenden formen halten das publikum in ihren bann. Extase ist eine Koproduktion mit ' Hoogspanning Trapeze' .

 

 


Deze act werd ontwikkeld samen met Esther van Hoogspanningtrapeze, hierdoor onstond een unieke samenwerking onder de naam "Extase".

Samen met Xander Nichting presenteren zij een de unieke show "Synergy", waarbij gebruik gemaakt wordt van vliegeffecten aan een electrisch gestuurde lier, uitdagende videoprojecties en live muziek vol temperament.


Bevestigingspunt
Voor deze act is 1 gefixeerd punt nodig waar de motor aan kan worden bevestigd. De Trapeze en de motor zullen worden bevestigd op een maximale hoogte van 8 meter.
Het bevestigingspunt dient een gewicht te kunnen dragen van minimaal 1000 kg trekkracht. Geschikte punten zouden kunnen zijn:

  • Draagbalken
  • Trussenconstructie
  • Hijskraan (afgespannen)

Mocht u vragen hebben aangaande een bevestigingspunt dan is een locatiebezoek altijd mogelijk.
Extase werkt uitsluitend met gecertificeerde materialen.

 

Duur van de Act 
De duur van de act  is gemiddeld 5-8 minuten, maar kan in overleg
ook ingekort of verlengd worden.

 

Complete show of een korte act? 
Naast de complete show "Synergy"is het mogelijk om alleen de trapeze act van Extase te boeken. Dit is mede afhankelijk van de locatie en het beschikbare budget. Uiteraard is het ook mogelijk de show uit te breiden en te verrijken door een combinatie met verschillende disciplines.

Meer info? 
Heeft u nog vragen aangaande deze of 1 van de andere acts, dan kunt u altijd contact opnemen via ons emailadres info@indedoeken.nl  of op telefoonnummer 06-29313768.

Foto album

Extase in " Tartare"

Extase


Extase

Extase

Xara Acrobatic Acts
info@xara-acrobatics.nl
Weesperzijde 1060
1091 EK Amsterdam
M +316-29313768